Veelgestelde vragen

Ja, wij verhuren onze boten zonder in contact te komen met de klant. Tevens zorgen wij dat de boot helemaal gereinigd wordt na gebruik zodat u zorgeloos kunt varen.

U kunt vertrekken vanaf 07:00 uur (later is altijd mogelijk) mits op een van onze vaste vertrektijden. onze standaard vertrek tijden zijn 07:00, 10:00,  12:00,  en 14:00 uur . u dient uiterlijk om 17.30 uur terug binnen te zijn. Voor de nachtvisserij geldt vertrekken vanaf 17.30 uur en terug binnen om 6.45 uur.

Indien de boot niet op tijd terug in de haven is dienen wij extra kosten aan de huurder te rekenen.  Bent u op de gekozen vertrek tijd niet aanwezig brengen wij u eveneens kosten in rekening.

U kunt direct naar de haven komen, wij zorgen dat de eventueel bestelde spullen aan boord staan.

Ja, voor regen houden we de boten niet binnen… Het is maar water.

Dit is volledig afhankelijk van de boot, de windrichting en het getij. Het is in diverse gevallen zelfs mogelijk om met windkracht 7 probleemloos te varen. Zodra het niet verantwoordt is om te varen zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

voor het overige is onze mooi-weergarantie van toepassing.

We laten de boten niet vertrekken met mist, er word dan gewacht tot de mist is opgetrokken. Mocht u tijdens het varen overvallen worden door mist dan mag u niet verder varen en dient u contact op te nemen met ons om te kijken wat er verder dient te gebeuren.

Bij ons kunt u niet gratis annuleren, in geval van annuleren tot 48 uur voor de boekingsdatum berekenen wij minimaal 50% van de huursom en toebehoren. in geval van annuleren binnen 48 uur berekenen wij de gehele huursom. In gevallen dat onze mooi-weergarantie van toepassing is, kunt u uw boeking gratis omboeken naar een andere beschikbare datum tegen hetzelfde huurtarief.

Nee, vissen in de Oosterschelde is vergunning-vrij.

U krijgt van ons ten alle tijden een schoon vaartuig mee. Wij verwachten dan ook dat u het vaartuig in schone staat aan ons terug aflevert. Indien de vaartuigen niet schoongemaakt retour worden gebracht, zullen wij de door ons te maken schoonmaakkosten bij u in rekening brengen.

We kunnen alles voor u verzorgen o.a: aas, hengels, onderlijnen, lood, lunchpakketten, drinken en eventueel een restaurant reservering. Bekijk de toebehoren voor meer informatie.

De wettelijke verlichting is aan boord, ook is het achterdek verlicht. Het is altijd handig om zelf iets bij te hebben.

Natuurlijk! U bent meer dan welkom. Wij zorgen er graag voor dat uw vakantie NOG mooier wordt.

Dit is geen probleem, in geval van enkel varen wordt er een brandstoftoeslag berekent naar gelang van gebruik.

Er zijn voldoende zwemvesten aan boord, ook vind u een brandblusser en verbandtrommel aan boord.

Uiteraard zijn onze boten verzekerd voor schade aan anderen. Ten aanzien van schades ontstaan door eigen schuld wordt in ieder geval minimaal het eigen risico in rekening gebracht. Voor de overige bepalingen kunt u altijd onze voorwaarden consulteren.